Magazin > VIP
30530 ogledov

Tako elegantno je dvor udaril proti Harryju

meghan markle, princ harry Profimedia
Harry in Meghan naj bi predlagala snidenje, na katerem pričakujeta opravičilo.

Na Netflixu si že lahko ogledate dokumentarno serijo Harry & Meghan, v kateri zakonca Sussex razkrivata podrobnosti iz svojega življenja. Gledalci so izvedeli veliko o njunih začetkih in življenju na dvoru. Par je med drugim razkril, da so se odnosi začeli ohlajati, ko je bilo očitno, da je Meghan po popularnosti prehitela ostale člane družine. Še bolj kot to razkritje pa je dvor verjetno ujezilo, ko je Harry izjavil, da je njegov brat nanj kričal, oče Charles pa ga obmetaval z neresnicami.

Čeprav je Meghan in Harryju verjetno jasno, da sta s serijo še povečala razkol med sabo in družino, pa očitno nista izgubila upanja. Sunday Times poroča, da sta Williamu in kralju predlagala srečanje, ki naj bi se zgodilo še pred kronanjem maja 2023. Par namreč pričakuje opravičilo. The Sun poroča, da je kraljevo družino ta predlog "presenetil". "Po tem, kar sta naredila, je ta zahteva absurdna," je poročanje pokomentiral strokovnjak za kronane glave Nigel Cawthorne, ki je prepričan, da se kralj dvojici zagotovo ne bo opravičil. 

Dvor serije uradno ni komentiral, nekatera dejanja pa so glasnejša od besed. Po kraljičini smrti se je na uradni spletni strani dvora marsikaj spremenilo, med drugim so morali spremeniti biografije članov kraljeve družine. Življenjepisa vojvode Sussexa se niso pritaknili... Še vedno je navedeno, da je Harry sin valižanskega princa - ta naziv sedaj sicer nosi William. Prestolonaslednikom življenjepis pa so aktualizirali - on je sin kralja.

 

Komentarjev 1
  • anica00 10:56 21.december 2022.

    Kdo pa piše toliko tekačev o tem paru? In kdo to bere? Nemogoče!