Magazin > VIP
28 ogledov

Tako grdo se blatijo zvezdnice

Kelly Osbourne FameFlynet
Da se številne zvezdnice ne marajo, je povsem normalno, a nekatere se ne prenesejo do te mere, da se kar javno blatijo.

V zadnjih dneh smo o Tori Spelling in Kelly Osbourne izvedeli marsikaj. Tori ne prenese Katie Holmes, Kelly pa je nastrojena proti Lady Gaga, ki jo je z zadnjim dejanjem naravnost razkurila.

Spor med modno kritičarko in provokativno pevko sega v leto 2009, ko sta se začeli zbadati prek medijev. Potem se je vse skupaj umirilo in videti je bilo, da sta se pobotali, julija letos pa je Kelly za revijo Cosmopolitan povedala, da je Lady Gaga "hinavka", ki pusti svojim oboževalcem, da Kelly grozijo s smrtjo. Gaga je poskušala vse popraviti in je njeni mami med gostovanjem v britanskem X Factorju prinesla torto za Kelly, kar pa se slavljenki ni zdelo niti najmanj primerno. "Ne, da sem nehvaležna, a zakaj bi mi dala torto prek moje mame, ki je polovico sveta stran?" Kelly je ta zapis na Twitterju označila z značkama #Jejmojdrek in #Hinavščina.

Tori razočarana nad Katie

Tori ni bila tako groba z besedami, je pa javno povedala, kaj si misli o nekdanji ženi Toma Cruisa. Pravi, da je "plastični robot, ki ne zna peti". In še pojasnilo: Tori je Katie srečala le nekaj mesecev pred ločitvijo od Toma in to srečanje si je še kako dobro zapomnila, saj je bila Katie precej hladnejša kot leta prej. "Nisem vedela, ali naj jo objamem ali ji stisnem roko. A takoj mi je bilo jasno, da se ji ne smem približevati. Takoj sem postala živčna in jasno mi je bilo, da ne bova nadaljevali tam, kjer sva ostali pred desetimi leti." Tori je dodala, da je dajala vtis robota, ki si na obraz pred paparaci nadene lažen, plastičen izraz, razkrila pa je še, da jo je enkrat slišala peti in da "nima pojma".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.