Magazin > VIP
1537 ogledov

Tako grdo se je Blaž Kričej Režek spravil na znano Slovenko!

blaž kričej režek joonglaa
Nastala je prava drama.

Nedavno je naša vplivnica Eva Centrih, ki smo jo z njenim izbrancem Luko Radakovićem - Raletom spremljali tudi v šovu Super par, objavila Tik Tok video, kako poje. Pod objavo se je zvrstilo kar nekaj negativnih komentarjev, med drugim je nekdanji sanjski moški Blaž Kričej Režek objavil celo simbol smrtne glave.

Eva se je na Instagramu na ta komentar odzvala in zapisala: "Da se navežem na včerajšnje zgodbe o neprimernem vedenju in komentarjih na TikToku. Da neprimerne komentarje (tiste res grde sem izbrisala) na moje popolnoma nedolžno petje, s katerim nočem nobenemu nič - bilo je zapeto za mojo dušo - dajejo otroci, še nekako razumem. Da simbole, ki simbolizirajo ‘smrt’ dajejo znani odrasli moški, me pa pusti brez besed."

Eva Centrih | Avtor: Instagram Instagram

Blaža smo poklicali in ga prosili za pojasnilo njegovega komentarja. Povedal nam je: "Mene je to petje pustilo brez besed v slabem smislu. Tega nisem hotel pisati, zato sem dal simbol, ki prikazuje, da v sebi ‘umiram’. Mogoče sem naredil napako, ker tega nisem zapisal v obliki konstruktivne kritike. Kdo pa sem jaz, da precenim, kaj je to dobro petje. Če bi sam sebe objavil, kako pojem, bi bilo verjetno še hujše," je povedal in dodal, da simbol ni bil primer sovražnega govora, a da je tudi Eva, s tem, ko se je odzvala, samo iskala pozornost.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.