Magazin > VIP
6414 ogledov

Tako grdo se je mama Matthewa McConaugheyja obnašala do njegove žene

Camila Alves Matthew McConaughey FameFlynet
Snaho je testirala.

Matthew McConaughey in Camila Alves veljata za sanjski par. Poročena sta od leta 2012, njuno ljubezen pa je okronalo rojstvo treh otrok - Levija (15), Vide (13) in Livingstona (10). Začetki njune skupne poti pa niso bili tako preprosti, za kar je poskrbela mama 53-letnega zvezdnika, ki je svojo snaho "testirala".

To je 41-letnica sedaj razkrila za podkast Southern Living's Biscuits & Jam. Mary Kathlene 'Kay' McCabe s sinovim izborom partnerke ni bila najbolj zadovoljna, in to je Camila začutila takoj. "Res me je testirala. Poklicala me je po imenih vsej Mattovih nekdanjih deklet, z mano je govorila v slabi španščini in me na neki način žalila," je dejala Camila, ki je Brazilka, zato njen materni jezik ni španščina, ampak portugalščina. 

Camila se še točno spominja dneva, ko se je njun odnos spremenil. Delo manekenke jo je odpeljalo v Istanbul. Agencija ji je takrat priskrbela še eno dodatno letalsko karto za prvi razred in brezplačno nastanitev v hotelu. Lepotica je s seboj povabila Mattovo mamo, ki je povabilo sicer sprejela, a je proti snahi še vedno streljala strupene puščice. Tretji dan v Turčiji pa je počilo. "Odločila sem se, da pokažem svojo vročo brazilsko plat in ji povem svoje mnenje. Napadla sem jo in nekaj časa sva si izmenjavali besede," je dejala Camila, ki si je s tem, ko se je postavila zase, na koncu le prislužila spoštovanje moževe mame. 

 

 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:55 24.avgust 2023.

    Stara vešča je bila ljubosumna ...