Magazin > VIP
94 ogledov

Tako Jasna Kuljaj ravna z oboževalci

jasna kuljaj Planet TV
Če ste mislili, da je zaradi materinstva ena naših najbolj zapeljivih voditeljic kaj manj zaželena, ste se zmotili.

Jasna Kuljaj, ki je zagotovo voditeljica z mnogimi atributi, po tem, ko se je zaljubila in lani postala tudi mamica, prav nič manj ne privlači svojih oboževalcev. Pravi, da na družabnih omrežjih še vedno dobiva enako količino sporočil kot prej in da na vse prijazne nagovore tudi odgovori.

"Če mi kdo kaj prijaznega napiše, sporočila nikoli ne ignoriram, vedno prijazno odpišem nazaj. Včasih sem se odzvala tudi kakšnemu povabilu na kavico, a danes tega več ne počnem. Sicer pa teh sporočil nikoli ne dojemam kot osvajanje, temveč kot sporočilo osebi, ki te navduši. Tudi sama sem že velikokrat pisala kakšnemu znanemu Slovencu ali Slovenki, ki me je navdušil. Na zadnje Adiju Smolarju, ki je z enim izmed svojih komadov resnično zadel žebljico na glavico, pa to še ne pomeni, da sem ga osvajala,"  v smehu pove Jasna.

Zapeljiva temnolaska pa ni edina v družini, ki ji pozornosti ne manjka. Pred časom so v reviji Nova pisali, da naj bi se dekleta prav lepila na njenega nogometaša Saša Lalovića, odkar vedo, da sta z voditeljico v zvezi, a Jasna pravi, da o tem ne ve nič. "Mislim, da so ženske veliko modrejše in da se tega ne gredo. Če že, bi ga osvajale, ker je postaven in čeden, ne zato, ker je moj partner. A zaenkrat nič ne vem o tem, da bi ga katera osvajala," še dodaja.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.