Magazin > VIP
298 ogledov

Tako je 27-letnica izvedela, da jo njen 84-letni mož vara

Richard Lugner Profimedias
Cathy Lugner o dnevu, ko je našla dokaz, da jo njen 57 let starejši soprog, avstrijski milijonar Richard Lugner, vara.

"Želim pozabiti," je Cathy Lugner povedala v intervjuju za Prominent in dodala, da bi se rada preselila v Nemčijo, kjer ji ne bi bilo treba vsak dan brati novic o nekdanjem soprogu, avstrijskem milijonarju Richardu Lugnerju, ki je od nje starejši 57 let.

Par se je ločil v začetku tega meseca, kriva pa naj bi bila druga ženska. Cathy je dokaz, da se Lugner zanima za druge mladenke, našla novembra, ko je v njegovi jakni opazila dve kino vstopnici. Richard ji je brez slabe vesti potrdil, da ji ni zvest. Njegova nova spremljevalka naj bi bila Cathynih let. "Bila sem iz sebe,“ je izjavila 27-letnica in dodala, da se ji je zdelo, da je možu popolnoma vseeno, da je njegovo zvestobo razkrinkala. "To me je še bolj prizadelo,“ pravi.

Za Bunte pa je mlada mamica povedala, da jo je Lugner odvrgel "kot umazane spodnjice" in da si 84-letnik ne želi žensk, ki imajo svoje mnenje. Spregovorila je tudi o njunem spolnem življenju. Povedala je, da sta si delila mizo in posteljo. "Imela sva povsem normalen odnos in tudi intimne urice,“ je izjavila in potrdila, da je Lugner jemal viagro.

Komentarjev 2
  • Žirafa 18:05 12.december 2016.

    Punca, umij se, da boš izgledala kot človek, pa bo mogoče denarnica spet zainteresirana.

  • maresem 17:35 12.december 2016.

    Ne nakladat, prosim!