Magazin > VIP
7386 ogledov

Tako je 6 mesecev po diagnozi videti Bruce Willis

Bruce Willis
1/5
Profimedia
Upokojitev mu je koristila.

Konec marca je filmske navdušence presenetila novica, da se Bruce Willis poslavlja z velikih in malih zaslonov. Zbolel je namreč za možgansko boleznijo afazijo, ki prizadene sposobnost komuniciranja. Hitro so se razširile tudi govorice, da je igralca morda zadela kap, ki tudi vpliva na govorne sposobnosti. Sedaj pa so se pojavile še navedbe, da bi za njegovo stanje lahko bila kriva kaskaderska nesreča, ki jo je doživel pred dvajsetimi leti. Takrat ga po spodleteli kaskaderski točki v čelo zadel naboj. Willis je kasneje v tožbi povedal, da je po dogodku utrpel ekstremne psihične in fizične bolečine in trpljenje.

Willisova hči Tallulah Willis, ki jo ima igralec z bivšo ženo Demi Moore, je zaradi njegove bolezni celo pohitela s poroko, saj si je nadvse želela, da bi jo oče lahko pospremil do oltarja. 67-letni zvezdnik, ki je najbolj znan po svojih akcijskih filmih, je po šestih mesecih od postavljene diagnoze videti v precej boljši formi. Paparaci so ga ujeli v Santa Monici, med sprehodom s prijateljem.

Komentarjev 2
  • nada4 22:15 18.oktober 2022.

    Bruce Willis je preskrbljen čeprav mu bo najbrž nekoč žal, da je bil igralec, glede na diagnozo zdravnikov. V Sloveniji imamo druge skrbi. Draginja bo marsikomu uničila življenje. Za vso to drago in usrano življenje je kriv Golob. Povzdigovali so ...prikaži več ga v oblake, neumni in lahkoverni Slovenci pa so ga zaradi sladkih obljub izvolili. Zaradi teh prekletih političnih zaslepljencev smo brez volje do življenja in nas je strah kaj še bo.