Magazin > VIP
91 ogledov

Tako je bilo na kraljevi poroki

Luksemburški princ Felix z ženo Claire.
1/5
EPA
Oddan je še en modrokrvnež.

Danes sta pred oltar stopila luksemburški princ Felix in njegova srčna izbranka Claire Lademacher, sicer hči nemškega milijonarja Hartmuta Lademacherja. Par je zaobljube izmenjal v Königsteinu, blizu nevestinega rojstnega kraja Frankfurta. Golobčka bosta svojo ljubezen obeležila še s cerkveno poroko, ki bo v nedeljo pred 350 svati potekala na jugu Francije.

Današnjega civilnega obreda sta se udeležila tudi ženinova starša vojvoda Henri Luksemburški in vojvodinja Marija Tereza Luksemburška. 29-letini princ Felix pa je o načrtih za poročno potovanje izdal: "Dan po poroki bova odpotovala na medene tedne, sam pa bom osebno poskrbel za vso organizacijo. V naši družini je tradicija, da so medeni tedni presenečenje za nevesto, ki ji je razkrito šele tik pred odhodom." Najnovejši dodatek luksemburški kraljevi družini pa ni le lepa in bogata, temveč tudi pametena Claire. Novopečena 28-letna princesa namreč govori štiri jezike, na univerzi v Rimu pa zaključuje doktorat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.