Magazin > VIP
202 ogledov

Tako je Eva Boto presenetila z božičnim darilom

Eva Boto Marko Delbello Ocepek
Poslušalcem pa je postregla s predbožičnim časom primerno skladbo.

Eva Boto je pred časom predstavila božično pesem 'Za božič kot otrok' ter jo pospremila tudi z videospotom, ki je v dobrih dveh tednih že dosegel številne oglede. Pravi, da pesem predstavlja bistvo božiča. "To so družina, toplina, lepi trenutki v družbi najdražjih in tisto veselo razpoloženje, polno pričakovanja, zaradi katerega se bom tudi letos, pri 27-ih, počutila kot otrok. Rada se vračam k tem občutkom topline in ljubezni, zato se za božič vedno rada vračam domov, kjer vse to začutim." Prav zanimivo je, da je nastanek pesmi in tudi videospota zanjo potekal precej bliskovito. "Res je, pesem, skupaj z videospotom je nastala točno v enem tednu! Ponavadi so priprave na snemanje ene pesmi zelo dolge, kdaj se zavleče tudi po nekaj mesecev." Pri nastanku pesmi in videa so sodelovali izjemni mladi ustvarjalci, kot so Žan Serčič, Maj Vlašič, David Amaro, Nika Krmec, Niko Karo in seveda Eva Boto.
In kaj Evi pomeni božič? "Božič je zame čas ljubezni in topline. V tem času je na prvem mestu družina in čas z njimi. Odkar ne živimo skupaj in jih še toliko bolj pogrešam, je še lepše, ko se vidimo."

Na božične praznike ima Eva prav posebej lepe spomine. "Spomini na božični čas so zame nekaj najlepšega. Pri nas doma smisel božiča ni bil nikoli v dragih darilih in zapravljanju. Jaz sem bila najbolj srečna že, ko sem z mamo pripravljala dobrote in pekla piškote. Ponavadi se je zbrala pri nas širša družina, tudi sorodniki iz tujine, in to je bi edini čas v letu, ko smo bili vsi skupaj."
A je v času božičnih praznikov Eva nekoč potočila tudi solze. "Spomnim se božiča, ko sem dobila album od Bepop. To so bile solze sreče. Še zdaj ga imam doma. Bila sem res njihova velika oboževalka."

Navihana Eva je nekoč za nos dodobra potegnila njej drago osebo, a se ji je to kaj kmalu vrnilo. "Pri nas je za božič res vsako leto sproščeno in zabavno. Enkrat sem pri obdarovanju malo potegnila za nos drago osebo, ki si je zelo želela laser za odstranjevanje dlačic. Od prijateljice, ki je ta aparat imela, sem si izposodila škatlo, vanjo pa sem zapakirala navadno britvico in peno. To je bilo smeha. No, meni pa sta mama in sestra enkrat kupili kar celo vrečo nogavic, to pa zato, ker si čisto vsakič, ko prespim doma, izposojam njune in sta zaradi mene ostali brez njih. Bilo je simpatično, osebno in zelo uporabno. Pa še problem z nogavicami je od takrat rešen," v smehu pove Eva.

In kaj si Eva želi v prihajajočem letu? "Želim si imeti 365 razlogov, da vsak dan naredim nekaj, da se bom naslednji dan zbudila srečnejša, močnejša in boljša. To želim tudi vsem vašim bralcem. Pa seveda zdravja in sreče, če imaš to, se vse ostalo že nekako poštima," zaključi z dobrimi željami.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.