Magazin > VIP
29147 ogledov

Tako je Helena Blagne zbodla voditelja Igorja Pirkoviča

Helena Blagne PrtSc
V tokratni oddaji Arena je za smeh že na začetku poskrbela pevka Helena Blagne.

Pred prihajajočim 8. marcem in praznovanjem dnevom žena je voditelj nacionalne televizije, Igor Pirkovič, v oddaji Arena gostil Heleno Blagne, Evo Irgl in Valentino Plaskan ter z njimi spregovoril o položaju žensk v današnji družbi. Ko je kot prvo ogovoril Heleno Blagne, mu je le ta po njegovem uvodnem govoru postregla z manjšo hudomušno zbadljivko.

Igor Pirkovič je uvodoma Heleni Blagni dejal: "Gospa Blagne, tudi v intervjujih ste se razgovorili o tem ženskem vprašanju. Za Onoplus ste pred časom rekli: 'Želele smo vse in dobile še več, a na tej poti strmega, sicer zaslužnega uspeha, smo pozabile nase. Zato je nujno, da vsaka posameznica pri sebi ugotovi, kaj so njene prioritete, jaz za svoje vem.' Naprej je bil članek plačljiv in jaz nisem mogel prebrati, katere so te prioritete." Helena Blagne je nato v smehu voditelja vprašala: "A ste malo Gorenjec?"

Kasneje je pevka  v pogovoru povedala, da se prioritete v življenju spreminjajo. Nekoč sta bili zanju prioriteti glasba in oder, kasneje je prioriteta postala družina. Zase je dejala, da prihaja iz tradicionalne gorenjske družine ter da je pri njih doma vladal patriarhat. Kasneje je v pogovoru izpostavila tudi to, da se mnogo žensk sooča z občutkom slabe vesti, saj se trudijo biti najboljše, tako v službi kot doma, a še vedno mislijo, da ne naredijo dovolj.

Ko je pogovor nanesel na rumene medije, je povedala, da so bili na začetku zelo brutalni ter da sama komentarjev pod objavami ne prebira. "Vsak mora sam pri sebi ugotoviti, kako funkcionirati in kako se odzivati na takšne in podobne zadeve," je še pojasnila.

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:24 07.marec 2023.

    Irgalca je samo dokazala, da dejansko sodi samo v stranko SDS, ker omg, kakšne je kvasila. In to je naša politika! Dobro, da niso več na čelu države. Z njihovo vladavino bi bili tam kjer so Poljaki.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:24 07.marec 2023.

    Kdo pa gleda to oddajo?

  • lojs 09:53 07.marec 2023.

    pirkovič je dobil zaušnico, ker ni plačal članka, ... tri babnice so uprizorile globoko feministično filozofijo ... bogi pirki, še dobro da so ble samo tri