Magazin > VIP
34737 ogledov

Tako je mama Luke Dončića pokomentirala, kakšen je trenutno njun odnos

luka dončić mirjam poterbin Instagram
Slika pove več kot 1000 besed ...

Nemški tabloid Bild se je pretekli teden, še preden se je razvedelo, da je Luka Dončić vložil zahtevo pri ameriškem uradu za patente in blagovne znamke, s katero zahteva preklic registracije blagovne znamke Luka Doncic 7, ki je trenutno v lasti njegove matere Mirjam Poterbin, spraševal o njunem odnosu.

Lepotice namreč niso opazili na nobeni od Lukovih tekem, kar so označili za uganko, saj sta bila ves čas nerazdružljiva. Mama ga je spremljala po celem svetu in se v njegovem imenu celo pogajala. Sedaj se zdi, da je njeno mesto zasedel Saša Dončić, Lukov oče, s katerim več let ni bil v najboljših odnosih.

Mirjam je zadnjo skupno fotografijo s slavnim sinom objavila pred več kot enim letom, kar se je mnogim prav tako zdelo sumljivo, sploh v luči tega, kar se je dogajalo v zadnjih dneh.

Mediji so pretekli teden poročali o tem, da je slovenski košarkarski zvezdnik v Združenih državah Amerike želel registrirati blagovno znamko LUKA DONCIC. Ameriški patentni urad USPTO je njegovo zahtevo predhodno zavrnil zaradi že obstoječe blagovne znamke Luka Doncic 7. To je leta 2018 ob sinovi privolitvi registrirala njegova mama Mirjam Poterbin, ki pa se ji ni želela odpovedati, navaja eden najbolje obveščenih ameriških novinarjev. Kot izhaja iz slovenskih javnih evidenc (Ajpes), Mirjam Poterbin in direktor Boris Požeg poleg znamke Luka Doncic 7 upravljata še stran lukadoncic.com in imata v lasti ter tržita blagovno znamko LD77. Kot je znano, je Požeg življenjski sopotnik Poterbinove. 

Kakor koli že, mama Dončić se je skupaj z babi Dončić le pokazala na eni od tekem Eurobasketa, ki poteka v Nemčiji, kar pomeni, da znata očitno oba ločiti zasebno življenje od posla.

Mirjam je bila tam v soboto, ko so naši asi premagali izbrano vrsto iz Belgije. Fotografijo iz arene je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:31 14.september 2022.

    Naj se napiše tudi kaj o škodi, ki jo naredijo mediji športnikom s takšnim pisanjem.

  • vseimam 12:55 14.september 2022.

    Amazon nikoli ne plača nič !

  • Avatar care
    care 12:29 14.september 2022.

    J*bala vas lepotica, bureki.