Magazin > VIP
39 ogledov

Tako je Melania odgovarjala na provokacije Howarda Sterna

Donald Trump, Melania Trump Profimedias
Po svetovnem spletu je začel krožiti video, v katerem se Melania Trump pogovarja z radijskim voditeljem Howardom Sternom o zelo žgečkljivi temi.

Howard Stern je leta 1999, ko sta bila Donald in Melania Trump šele nekaj mesecev par, poklical zdajšnjega predsednika Amerike in se z njim pogovarjal o politiki in njegovi ideji, da bi postal predsednik ZDA. Po tem, ko je z Donaldom končal, mu je rekel: "Daj, naj govorim s tisto 'babo', ki jo imaš v postelji." Donald mu je rekel, da jo verjetno lahko prepriča v pogovor z njim.

Howard Stern | Avtor: Profimedias Profimedias
Ko se je Melania oglasila na telefon, je Howard začel pogovor z besedami: "Ti si tako seksi. Videl sem tvoje fotografije. Si kot prikazen iz sanj. Naj ti nekaj povem … Obleci najbolj seksi obleko, ki jo imaš ... Kaj imaš zdaj oblečeno?"

Melania se je za komplimente zahvalila, na vprašanje, kaj ima oblečeno, pa je odgovorila: "Oh, ne veliko. Skoraj sem gola.“ Verjetno najbolj neprimeren del pogovora je bil, ko je Stern izjavil: "Sem si že slekel hlače!"

Na vprašanje, če se bo poročila z Donaldom, ni želela odgovarjati, na vprašaje, ali je tam vsako noč in če vsako noč seksata, pa je odgovorila pritrdilo. "To je res,“ je povedala Melania, ki se je po tem kmalu začela umikati. Ni več odgovarjala na vprašanja in slušalko vrnila Donaldu.

Celoten pogovor lahko poslušate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Plavi-mil 10:42 10.marec 2017.

    Ubogi novinarski pezde.

  • mrki 10:15 10.marec 2017.

    bogi novinarski revček , a pol je na roke napisal !?