Magazin > VIP
758 ogledov

Tako je naš priljubljeni radijski voditelj zaročil svoje dekle

Uroš Bitenc, Antea Mramor Facebook
Uroš Bitenc in Antea Mramor bosta letos zibala.

antea mramor | Avtor: Facebook Facebook
Voditelj na radiu Antena Uroš Bitenc in urednica produkcije na Planet TV Antea Mramor bosta jeseni zibala. Kot nam je povedal bodoči očka, sta nosečnost načrtovala, a sta bila kljub temu presenečena, da se je tako hitro zgodilo. "Na začetku je kazalo, da bo nosečnost potekala brez težav, zdaj je pa Antea že nekaj časa zelo uboga. Slabost ni samo jutranja, je kar celodnevna, pa še utrujenost ... Ampak se tolaživa, da bo kmalu prvo trimesečje mimo,“ nam je še zaupal Bitenc.

Par, ki je skupaj dve leti, se še ni lotil opremljanja otroške sobe, saj otrokovega spola še ne poznata. "Tega projekta se bova lotila poleti. Pred kratkim sva se preselila v svoje stanovanje in se še sama navajava na novo okolje, tako da bo otroška sobica prišla na vrsto malo kasneje.“ Tako kot tudi izbor imena … „Izbira imena je kar zanimiv projekt. Hitro izveš koliko ljudi ne maraš,“ se je pošalil simpatični voditelj.

Zaroka na dan žena

Uroš je sicer svojo izbranko že zaprosil za roko. "Načrtov je bilo veliko. Ko sva kupila stanovanje, sem vedel, da bo to popolna priložnost za presenečenje. Ko bova prvič sama v lastnem stanovanju jo bom presenetil ... Pa se je potem ta selitev zaradi nepričakovanih okoliščin vlekla in vlekla, na koncu pa je prišla popolna priložnost ravno na 8. marec. Ona je cel dan delala na muzikalu Cvetje v jeseni, jaz pa sem ta čas pripravil rožice, svečke in še nekaj romantičnih malenkosti. Zvečer, ko sva skupaj prišla v stanovanje, pa sem padel na koleno.“ S poroko pa se jima še ne mudi, čeprav sta z načrtovanjem že začela. "Nimava nekaj posebnih želja, razmišljava o malo večjem in lepem pikniku,“ je za naš medij še razkril.

Komentarjev 1
  • vladek 14:33 27.marec 2017.

    Upam da bo otrok dobil Slovensko ime.