Magazin > VIP
2822 ogledov

Tako je oskarjevka Michelle Yeoh povezana z Michaelom Schumacherjem

Michelle Yeoh, Jean Todt, Michael Schumacher Profimedia
Veste, s kom je igralka že od leta 2005 v zvezi?

Michelle Yeoh, Jean Todt, Michael Schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia
V nedeljo je bila z oskarjem za najboljšo igralko v glavni vlogi nagrajena zvezda filma Vse povsod naenkrat Michelle Yeoh. Prvi, ki ji je skočil v objem, je bil njen dolgoletni partner, Francoz Jean Todt, nekdanji šef moštva Ferrari v F1 in dolgoletni prijatelj družine Schumacher, ki jo dobro pozna tudi Michelle.

Kot je znano, je Todt eden redkih, ki sme obiskati nekdanjega dirkača Michaela Schumacherja, ki se je po težki poškodbi glavi, ki jo je utrpel med smučanjem, popolnoma umaknil iz javnosti. 

Michelle in 17 let starejši Jean sta se spoznala leta 2004 v Šanghaju, kjer je nekdanja miss Malezije promovirala Ferrari. Eno leto pozneje sta bila že zaročena, poročena pa še vedno nista. Todt je pred časom rekel, da veliko potujeta in da sta razpeta med Francijo in Ženevo, domove imata sicer tudi v Kuala Lumpurju in Hongkongu. "Že leta groziva, da se bova poročila. Včasih se vprašava: 'Počakaj, a se še nisva?'" se je leta 2021 pošalila Michelle, ki na Jeanu menda najbolj obožuje njegov smisel za humor in njegove modre oči. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.