Magazin > VIP
32504 ogledov

Tako je po lepotnem popravku videti Manca Špik

manca špik

Po enem letu se je Manca Špik na sceno vrnila z novo skladbo Le enkrat se živi in pomlajenim videzom. Nasmejana in postavna je pri 41-ih vidno pomlajena, njeno novi videospot pa ni le balzam za ušesa, temveč tudi prava paša za oči. 

Popoln videz dolgonoge pevke pa ni naključje. Kot je razkrila na Facebooku, redno telovadi in se razteza, malce pomoči pa si je privoščila tudi z laserskim 4D liftingom. Manca pravi, da je uporabnica nekirurških lepotnih posegov, ki ohranjajo njen mladostni videz.

"Zmotno je prepričanje, da se poslužujem lepotnih posegov. Pred več kot petnajstimi leti sem si dala popraviti nos, ker me je motil. In od takrat naprej sem srečna s svojim videzom. Drži pa, da ne stojim križem rok in gledam, kako gravitacija dela svoje, temveč že od najstniških let skrbim za svoj dober videz. Začenjam od notri navzven, torej zdrava in uravnotežena prehrana, nič kajenja, bolj malo alkohola, veliko gibanja za ohranjanje mišičnega tonusa, ki je osnova za napeto kožo, saj če pod kožo ni strukture, je nič 'gor ne drži'. To velja tako za obraz kot tudi za celotno telo. Zadnje leto se tako navdušujem nad obrazno jogo. In šele kot piko na i vsemu temu dodajam še povsem neinvazivne tretmaje pri specialistih za estetiko. Presenečeni bi bili, ko bi vedeli, koliko se da doseči s takšnimi metodami, ki so sicer morda malce dolgotrajnejše, in v primeru terapije laserskega 4D liftinga, ki se jo v zadnjih mesecih poslužujem z rednimi obiski Estetike Fabjan, tudi nekoliko manj prijetni, saj si po terapiji kak dan ali dva v obraz malo bolj rdeč in tudi občutek je podoben temu, kot da bi te opeklo sonce. A zelo pomaga pri napetosti kože na obrazu. Seveda pod pogojem, da je že osnova zdrava, čvrsta in da je koža negovana in nahranjena," pove lepa pevka. 

Manca Špik | Avtor: Facebook Facebook

Sicer pa ima trenutno polne roke dela, saj se pripravlja na izid novega albuma. 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:55 02.maj 2022.

    Vedno je bila bolj možačasta, pa tam v bohinjskem koncu je daleč od tega, da bi bila čislana. Ob omenjanju njenega imena gre bolj za zavijanje z očmi ...

  • Celofiz 16:38 01.maj 2022.

    Ženske naj bi, tudi med petjem, držale noge skupaj....

  • Harrison 16:22 01.maj 2022.

    Malo se razteza oz. NAteza! Ta pa res ni bila nikoli neka lepotica!