Magazin > VIP
32216 ogledov

Tako je pri 45 letih videti nekdanja miss Slovenije

Maša Merc mediaspeed
Enako vroča kot pred 23 leti, ko je osvojila naslov najlepše Slovenke.

Maša Merc je naslov miss Slovenije osvojila pred več kot dvajsetimi leti, in sicer leta 2000,  a kot je videti iz njenih spletnih objav, se je za svetlolasko čas ustavil. Postava, obraz in krasni lasje, Maša je videti prav tako dobro kot pred 23 leti, ko je osvojila lento. In to tudi rada pokaže, s fotografijami, ki vas bodo zagotovo ogrele!

Zapeljiva Mariborčanka se je kasneje sicer umaknila iz javnosti, kar pa ne velja za njen posel, ki še kako privablja poglede. Maša se je kot podjetnica namreč osredotočila na erotično spodnje perilo, ki ga prodaja pod znamko The Provokativ. Znamka močno spominja na legendarno znamko britanskega spodnjega perila Agent Provocateur, saj tudi bivše miss ponuja izredno erotične kose, ki zapeljuje s čipko in trakovi.  Najbolj navdihujoče pa je, da je lepotica tudi model za svojo znamko spodnjega perila in s fotografijami dokazuje, da je hudo vroča tudi pri 45-letnica!  Nekdanja miss pa je tudi mamica dveh sinov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M a š a Merc (@masamerc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M a š a Merc (@masamerc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M a š a Merc (@masamerc)

Komentarjev 10
  • andrej084 09:19 18.oktober 2023.

    Sedaj je lepša, kot pred leti. Le modrček bi moral biti večji ali pa slika brez bh. A ima kaj časa, dam številko za druženja v dvoje...

  • Avatar MK_KING
    MK_KING 14:42 16.oktober 2023.

    luštna. velik bolj kot Nika Kolač.

  • Ender3 12:40 16.oktober 2023.

    Nevem od kod ampak, troli se spoznajo tudi na lepši spol..Kaj jih o tem tudi Vodja podučuje..