Magazin > VIP
214 ogledov

Tako je Romih osvojil ženino srce

Romih Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
Televizijski voditelj Boštjan Romih nam je razkril, katero znanje mu je pomagalo pri osvajanju žene Lare.

Radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je za Žurnal24 povedal, da je mami zelo hvaležen, da ga je naučila, kako se speče kruh. To znanje mu je namreč pri osvajanju žene Lare prišlo zelo prav. "Preden sva z ženo postala par, jo je to popolnoma fasciniralo. Nanjo sem s peko kruha naredil zelo dober vtis,“ pravi Boštjan, ki pa sedaj kuho in peko raje prepušča ženi. "Ona je boljša kuharica, jaz pa sem odličen asistent,“ je še dodal.

Moja mama kuha bolje!

Poleg Boštjana se bodo lahko zelo kmalu z maminim znanjem pohvalili še drugi Slovenci. Na spored namreč prihaja šov Moja mama kuha bolje. POP TV bo v oddaji iskal najboljšo kuharico med mamami, najboljše recepte v Sloveniji in najboljše kuharje med otroci. V vsaki oddaji bomo spremljali 2 tekmovalna para. Pripravili bodo jed, ki vsebuje skrivno sestavino, ki se prenaša prek več generacij. Mame bodo lahko pomagale otrokom ne samo z besedami, ampak tudi s kuhanjem. A dalj časa bodo pomagale, manj časa bodo imeli ti za pripravo jedi. Zmagovalni par se bo uvrstil v naslednjo oddajo in si priboril nagrado.

Prijave že potekajo na spletni strani šova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.