Magazin > VIP
3481 ogledov

Tako je Sanja Grohar premagovala panične napade

sanja grohar Blaž Vatovec
Sanja Grohar je razkrila, kako je premagovala panične napade.

Nekdanja misica in sedaj uspešna blogerka ter podjetnica Sanja Grohar je na Facebooku že pred leti spregovorila o svojem "prvem in največjem napadu panike". Takrat je zapisala, da sprva o tem ni želela govoriti, saj gre za zelo zasebno temo, a si je premislila, saj meni, da bi morali o duševnih težavah pogosteje razpravljati.

"Na najhujši točki svojega življenja me je bilo zelo strah, čeprav sem imela podporo zaročenca in svojih najbližjih. To je bilo zame nekaj povsem novega in zlomilo me je," je takrat zapisala temnolaska in dodala, da ji je sedaj bolje in da se bori. "Če imate duševne težave, vedeti, da niste sami. Lahko se pozdravite in obljubim vam, da se bom tudi jaz. Verjamem, da se je treba o tem več pogovarjati, o tej temi dvigovati zavedanje in biti žarek svetlobe in upanja za vse, ki menijo, da tega ni mogoče prestati."

Sanja Grohar | Avtor: Instagram Instagram

Zdaj je na svojem Instagram profilu razkrila, da ji je med paničnimi napadi pomagalo tudi to, da je tolažbo poiskala v prijetnih, njej dragih spominih. "Najina zaroka v Mehiki. Diamantni prstan v obliki srca. Vse skupaj, celo doživetje. Te spomini so mi pomagali, ko sem imela panične napade, je bil to moj srečni kraj," je razkrila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.