Magazin > VIP
5406 ogledov

Tako je Saša Lendero po petdesetem videti brez ličil

Saša Lendero instagram
Razkrila je, kaj je njen recept za sijočo kožo in brezhibno postavo.

Pevka Saša Lendero je nedavno na svojem Instagramu svoje sledilce razveselila s posnetkom, ki je nastal zjutraj, ko se je zbudila. Zaželela jim je krasno jutro in lep dan, pri tem pa ni nosila niti kančka ličil. 

O njenem receptu za sijočo kožo je Saša za Žurnal24 povedala: “Ja, tako sem videti zjutraj. Imam sicer podaljšane trepalnice, saj slabo prenašam maskaro. Sicer je sijaj kože tudi odvisen od svetlobe in postavitve kamere. Že dalj časa uporabljam preverjeno kozmetiko in se držim tega, da na dan, ko ne nastopam, na obrazu ne nosim pudra, saj se moja koža hitro izsuši. Za obraz uporabljam tudi olivno olje, ki si ga kar vmasiram v kožo. Zjutraj tudi ne čistim kože, samo osvežim se z mrzlo vodo in uporabim tonik oz. serum."

Saša, ki je prejšnje leto v času največjih poplav praznovala okroglih 50 let, je povedala tudi, da se je čez leta naučila nositi oblačila, ki poudarijo to, kar želi, da poudarijo in hkrati skrijejo tisto, kar ne želi, da se vidi. Glede športne aktivnosti pa je dodala: “Nisem sicer neki športni tip osebe, pri postavi imam malo sreče z genetiko. Sem pa v zadnjem času začela s pilatesom.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Ender3 17:20 30.april 2024.

    Bojda se ji Hercog vrača. Bo poskrbel tudi za nova ličila in podvozje..Bejba je sicer dobro ohranjena..

  • Pierre 12:20 30.april 2024.

    I ja bi je tata !!!!!!

  • bozo197 10:36 30.april 2024.

    Sicer nisem njen oboževalec, a se mi zdi čisto v redu ....