Magazin > VIP
118 ogledov

Tako je za rojstni dan žurala Danica Lovenjak

Danica Lovenjak
1/9
danicalovenjak.blogspot.s
"Želela bi biti Barbie. Ta bi*** ima vse,“ je ob fotografiji, ki je nastala na njeni rojstnodnevni zabavi, zapisala estradnica, novinarka in magistrica komunikologije Danica Lovenjak.

Danica Lovenjak, ki je znana tudi po svojem brezhibnem in vedno elegantnem stilu oblačenja, je pred kratkim praznovala 31. rojstni dan. Glede na to, da si sprva ni želela zabave, pa je priredila nepozaben žur, na katerem je svoje goste presenetila v roza obleki, v kateri spominja na lutko Barbie, kar je tudi sama izpostavila.

"Z modnim oblikovalcem Roccom Argentinijem sva se pogovarjala obleki in to blago mi je bilo všeč. Zgodba je tako nanesla na Barbie,“ je za Žurnal24 povedala Danica in dodala, da si letos zabave sploh ni želela. "Vsako leto praznujem rojstni dan, letos pa sem praznovanje nameravala izpustiti. Lani sem imela namreč kar dve zabavi, saj sem praznovala okroglo obletnico. Poleg tega sem pred kratkim magistrirala in sem takrat priredila večjo zabavo. No, na koncu pa sem jo kljub temu organizirala, ker se spodobi. S 15 osebami sem praznovala v Asu,“ nam je še razkrila. Na vprašanje, katerega darila je bila najbolj vesela, pa je svetlolaska modro odgovorila: "Vsako darilo, ki je podarjeno iz srca, je lepo.“

 

Moja rojstnodnevna torta ... Juhuuu ... #AsAperitivo #restaurant #birthday #celebration #strawberry #cake #birthdaygirl

Objavil/a Danica Lovenjak dne 7. januar 2016
Komentarjev 3
  • romy 14:44 12.januar 2016.

    Ta punca bi morala spoznat nekega drugega Roccota,t.j.Rocco Sigaffredi,fejst fant res. Mislim da bi tja padla od sreče

  • blueone 19:05 11.januar 2016.

    uuu kako lepo :-)

  • marabunta 15:10 11.januar 2016.

    groza....kako samovšečna ženska....ko jo pogledaš, je res že Barbi (z napako)