Magazin > VIP
14890 ogledov

Tako Kevin Costner sedaj nagaja ženi

kevin costner Profimedia
To je menda naredil brez opozorila.

kevin costner | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralec Kevin Costner žene še vedno ni spravil iz svoje 140 milijonov dolarjev vredne vile, zato je sedaj sprejel drastične ukrepe. Christine Baumgartner je maja po 18 letih zakonske sreče vložila ločitvene dokumente. Od zvezdnika zahteva skoraj 250 tisoč dolarjev preživnine za njune tri otroke, sicer se ne bo izselila. Kot pravi lepotica, ta znesek potrebuje, da bi otroci lahko uživali življenjski stil, ki so ga vajeni.

Costner ji je ponudil 30 tisočakov. Odkril je namreč, da je Christine, ki ne hodi v službo, tista, ki potrebuje celo bogastvo za svoj življenjski stil. Najel je namreč računovodjo, ki je odkril, da je Baumgartner za kozmetične posege na mesec zapravila več kot 188 tisoč dolarjev. Poleg tega je brez moževe vednosti z njegovega bančnega računa vzela 95 tisočakov, s katerimi plačuje ločitvene odvetnike. Zvezdniku je očitno prekipelo. Iz sodnih dokumentov je razvidno, da je Baumgartner moža obtočila, da ji je ukinil kreditno kartico, na drugi pa zmanjšal limit, in to brez njene vednosti. Lepotica trdi, da ima na svojem računu le 50 tisoč dolarjev, njen mož pa je samo lani zaslužil 19 milijonov. Costner sicer trdi, da je ženi poklonil milijon in ji ponudil, da ji bo eno leto plačeval hipoteko in zavarovanje za nov dom. 

Christine je s svojimi razkritji dvignila veliko prahu, še zlasti z zgodbo, na kako neprimeren način je Costner otrokom povedal, da je zakona konec. 

Komentarjev 2
  • kapibara1 14:55 30.junij 2023.

    Z ničemer je prišla.. Merkator vrečke je prevelka za vse, kar lahko odnese..

  • Igxigx 14:39 30.junij 2023.

    Elektriko in vodo naj da odklopit, pa hitro spizdila. Pa ovadbo naj ji rukne, da mu je popalila gnar.