Magazin > VIP
20879 ogledov

Tako lepo se je POP TV poslovil od še ene svoje novinarke

pop tv Anže Petkovšek
Lep zapis kolegov.

Pretekli teden se je za eno leto poslovila voditeljica Pop In, Ota Roš, ki bo kmalu spet postala mamica, na porodniški dopust pa se je odpravila tudi novinarka 24ur, Urša Trebušak, žena voditelja informativne oddaje Svet na Kanalu A, Gregorja Trebušaka.

Na Facebook strani oddaje so se od lepe nosečnice poslovili z ganljivim zapisom.

"Še od ene bodoče mamice smo se poslovili za leto dni ... na svidenje, draga Urša Trebušak. Na vrhuncu prvega letošnjega vročinskega vala (ja, tudi nam je vroče, zato Jani Muhič do zadnjega vztraja v kratkih hlačah) je poskrbela za naše lačne želodčke in suha grla, nas in vas še enkrat razveselila s svojim simpatičnim nasmehom, nato pa se šla dokončno pripravit na svojo novo vlogo. Nenavadni ljudje smo novinarji, težko najdemo čas še za kaj drugega, kot za delo, a ko ga, smo predani ... drugače ne znamo. Zato že zdaj vemo, da bosta Urša in njen mož Gregor odlična starša, kot sta odlična novinarja. Draga Urša, čeprav si šele pred kratkim postala naša sodelavka, te bomo pogrešali. Uporabi svoj prijeten glas, poln poudarkov na pravih mestih, za pripovedovanje pravljic ... še prekmalu boš z njim spet opozarjala na pravice in krivice neslišanih.“

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • antitrust 17:17 16.junij 2019.

    Se množijo, ko podgance.

  • mitja20 14:06 16.junij 2019.

    Hvala bogu, da so šle noben jih ne bo pogrešal

  • Tomaz_321 07:01 16.junij 2019.

    Res zanimivo... Od nje so se lepo in ganljivo poslovili Tomaža Klemenčiča pa so ODSLOVILI, češ, da je tehnološki višek! BANDA!!!!!!!!!!!!