Magazin > VIP
454 ogledov

Tako Miha iz Masterchefa upravičuje višje cene

Miha Hauptman Žurnal24 main
V svojem novem bistroju MihaChef bo na gostom ponudil tudi meni s petimi hodi, ki ima precej visoko ceno.

Miha Hauptman, tekmovalec prve sezone Masterchefa Slovenije, je na Brodu v Ljubljani odprl svojo restavracijo MihaChef Bistro, kjer bo delala tudi Salome.

Na Facebooku smo opazili, da bo na voljo tudi pethodni meni, katerega cena je malo manj kot 40 evrov. Zanimalo nas je, po kakšnih cenah nudi pethodne menije Bine Volčič, ki velja za enega večjih kuharskih mojstrov pri nas. Zasledili smo, da Bine ponuja 7-hodni meni po ceni 50 evrov. V restavraciji JB, ki velja za eno najboljših pri nas, pa smo našli, da šesthodni meni ponujajo po ceni 45 evrov.

"Sestavine, ki bodo v tem meniju so malo dražje, niso nizkocenovnega razreda. Ta pethodni meni bo pripravljala Salome, tako da smo se za takšno ceno odločili tudi zaradi nje. Dobila je veliko prepoznavnosti in v šovu se vidi, da je zelo uspešna. Na podlagi vsega tega smo določili končno ceno tega menija," je za Žurnal24 povedal Miha, ki je dodal, da je omenjeni pethodni meni samo priložnostni: "To bo na voljo samo danes. Zato smo naredili to prireditev Pomladno razvajanje s Salome. Od tega dogodka naprej pa bo Salome stalni del naše ekipe in bo pripravljala vse, kar v bistroju nudimo – od kosil, do sladic in sladoleda, ki ga pripravljamo sami."

Povedal je, da se cena kosila vrti med 7 in 8 evrov, odvisno ali je to vegansko, testeninsko, mesno ali ribje. 

Komentarjev 7
  • s5en3besman 19:59 19.maj 2017.

    polenta, rdeča pesa, krompir, rožmarin, rdeče zelje, maline pakirane, limona, etc. A to sploh znese 10 eur ?Še en n***g !'

  • Janez_53 17:00 19.maj 2017.

    Pozdrav iz kuhinje je prvi hod!

  • kapibara 12:22 19.maj 2017.

    Peti hod ??Pa je, ko plačaš in oddideš .-)