Magazin > VIP
149 ogledov

Tako mož razvaja našo pevko

Brigita Šuler
1/5
Osebni arhiv
Brigita Šuler se je na počitnicah prelevila v morsko sireno.

Pevka Brigita Šuler je v družbi moža Maksa že uživala v prvih morskih radostih. Parček si je namreč privoščil desetdnevni oddih na Kanarskih otokih, kjer je Brigita posnela tudi nekaj kadrov za svoj novi videospot.

"Oba z Maksom sva ljubitelja morja in sonca, zato na dopustu ponavadi cele dneve poležavava na plaži in uživava. No ja, tokrat sva se tudi precej rekreirala, saj sva vsak dan prehodila približno deset kilometrov. Hodila sva zgodaj zjutraj in zvečer, čez dan uživala na plaži, ponoči pa odkrivala nočno življenje Playe de ingles. Glede na to, da vsa pred tremi leti že obiskala Kanarske otoke, pravzaprav Teneriffe, in sva si takrat šla ogledat vse možne atrakcije in znamenitosti, sva tokrat res samo počivala in deset dni dopusta izkoristila samo za najino dušo in telo ter se naužila sonca in morja," nam je zaupala brhka pevka, ki se je, kot kakšna morska sirena, po plaži sprehajala v modrčku iz školjk. "Modrček iz školjk mi je kupil mož," je izdala Brigita.

Rajsko počitnikovanje, pa je zmotila manjša nevšečnost, zato Šulerjeva pred dopusti opozarja: "Kljub ležanju pod senčnikom in s konkretnim pokrivalom, sem dobila opekline po obrazu, da sem jih morala mazati dva dni s hladilno kremo. Zato polagam na srce vsem, ki se odpravljajo na dopust, naj bodo s soncem res previdni in z zaščito pretiravajo. Letošnje sonce je zelo močno!"

 

Komentarjev 1
  • BenX 18:14 24.maj 2013.

    jaz vidim samo zizike. kje kdo koga razvaja??