Magazin > VIP
9590 ogledov

Tako naj bi Meghan Markle za nos vlekla poslušalce

meghan markle Profimedia
Je Spotify zaradi tega ukinil njen podkast?

Vojvodinjo Meghan Markle so pred kratkim doletele slabe novice. Spotify je po eni sezoni ukinil njen podkast Archetypes, v katerem se je zvezdnica o stereotipih, vlogah in pričakovanjih družbe pogovarjala z velikimi imeni, kot sta Mariah Carey in Serena Williams. Za 41-letnico, čeprav je Spotiy razložil, da gre za skupno odločitev in da sta obe strani ponosni na Meghanino delo, to pomeni velik udarec, saj ji ne bodo izplačali celega honorarja, ki znaša 23 milijonov dolarjev. Zakonca Sussex namreč nista izpolnila svojih dolžnosti in platformi nista dostavila dovolj materiala.

Sedaj pa se mora lepotica braniti obtožb, da je svoje poslušalce vlekla za nos, saj pogovorov menda ni vodila sama. Podnews je poročal, da so nekatere intervjuje opravili člani njene ekipe, vojvodinjin glas pa je bil pozneje le dodan.

Namigovanja je sprožila pisateljica Allison Yarrow, ki se je lani pohvalila, da bo sodelovala z Archetypes, nato pa objavila svojo fotografijo pred produkcijsko hišo Gimlet Media in se zahvalila producentu, da je bil "tako dober izpraševalec".

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:29 21.junij 2023.

    Kdaj bomo prizanešeni ob branju teh prispevkov..Koga briga, ga.Markel..