Magazin > VIP
46 ogledov

Tako nas je razvajala Natalija

Natalija Verboten
1/8
Facebook
Natalija nas je razvajala s peko palačink.

Ob četrtem rojstnem dnevu nakupovalnega središča Velenjka, ki je posvečen predvsem ženskam, sta nastopili Alja Krušič in Natalija Verboten. Dami pa sta ta teden že zapeljali novinarje, in sicer kar z limuzino, ter jim postregli s koktajli in palačinkami. Natalija je sicer v peki slednjih prava umetnica, saj jih sinu Maxu vihti celo v zraku.

"Štirindvajset let sem živela v Velenju, po duši in srcu sem še vedno Velenjčanka, in vesela sem, da je prvi nakupovalni center v Evropi, ki je posvečen ženskam, prav v Velenju," pravi Natalija, ki sicer najraje zapravlja v družbi stilistke: "Obožujem nakupovanje živil, ličil in parfumov, za nakupovanje oblačil pa imamo voljo le takrat, ko se mi pridruži stilistka. Iskreno povedano, sedaj, ko imam sina, nimam časa za nakupovanje, niti daru, da bi prišla v trgovino in točno vedela, kaj mi pristoji. Rabim pomoč stilistke ali prodajalcev." Velika zapravljivka je tudi Alja in to odkrito prizna: "Rada nakupujem in všeč mi je, da so naredili center po meri žensk."

V Aljini in Natalijini gostoljubnosti je uživala tudi pesnica Svetlana Makarovič, saj Velenjkine stene krasi verz iz njene pesmi Kača: "Dva nista po en sam. Dva nista več. Sta dvakrat manj."

Komentarjev 1
  • antitrust 16:54 22.september 2013.

    Verbotnova je preživeta bejba. Dejte nam gor kaj drugega.