Magazin > VIP
7994 ogledov

Tako neusmiljena je partnerica Cristiana Ronalda do svoje sestre

Georgina Rodriguez Profimedia
Navkljub temu, da bi polsestri z lahkoto lahko pomagala, o tem ne želi niti slišati.

Georgini Rodriguez zagotovo ni treba več skrbeti za finance, odkar je skupaj z enim najuspešnejših nogometašev današnjega časa, Cristianom Ronaldom. A finančna brezskrbnost ne velja za njeno starejšo polsestro po očetovi strani, Patricio Rodriguez. Patricia se je španskim medijem namreč potožila, da ji polsestra prav nič ne pomaga v težki finančni situaciji v kateri se je znašla. "Nimam denarja in sestra mi ne pomaga," je povedala za televizijsko oddajo Socialite. "Najbolj me boli za otroke, ne zame. Konec koncev lahko pojem kos kruha, ampak moji otroci, ki so njeni nečaki ... Včasih imamo dovolj za jesti, včasih ne. Včasih imam dovolj denarja za plačilo najemnine, včasih ne," je še povedala.

Čeprav polsestri po očetovi smrti, ki je umrl pred tremi leti, sicer nista v najboljših odnosih, se je Patricia odločila, da polsestri in Ronaldu pošlje sporočilo iz obupa. "Georgina, potrebujem pomoč in ti si moja sestra," je zvenel sestrin klic obupa. Georgina naj bi po očetovi smrti prekinila stike s Patricio. Tudi v dokumentarcu o Gerogininem življenju, Georgina sestre ni omenjala.

Čeprav se Patricia zaveda, da to ni sestrina in Cristianova dolžnost, upa, da sta jim pripravljena pomagati. "Ker je pripravljena pomagati drugim, bi lahko pomagala vsaj svojim nečakom in nečakinjam. Če nočeš biti z mano, bodi vsaj s svojimi nečaki," je še dejala Patricia v upanju, da se je sestra usmili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.