Magazin > VIP
49 ogledov

Tako pasja je bila Angie do Bradovih prijateljev

Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney Profimedias
Medijem se je javila pevka Melissa Etheridge, dolgoletna Bradova prijateljica, ki pa pravi, da igralca ni videla že deset let.

Po tem, ko Angelina Jolie skuša uničiti ugled Brada Pitta, se medijem javljajo njegovi prijatelji. Pevka Melissa Etheridge je na nekem radiu povedala, da Angelina nikoli ni dobro prenašala Bradovih prijateljev.

"Srce se mi lomi, ko vidim, da nekdo izkorišča svoj zakon, zvezo in pravico do otrok na takšen način," je povedala Melissa, ki je pela na poroki Brada in Jennifer Aniston leta 2000 in dodala: "Imam nekaj izkušenj s tem, saj sem bila dvakrat poročena in vem, kako je. Grdo se mi zdi, da nekdo tako blati svojega partnerja, s katerim se ločuješ." Melissa je povedala, da je zelo žalostna, da se je njeno prijateljstvo z Bradom skrhalo zaradi Angeline. "Upam, da nas bo kontaktiral. Veliko nas je, ki ga nismo videli že 10 let. Izgubili smo dobrega prijatelja," je zaključila pevka, ki ni skrivala, da je za vse to kriva Angelina.

Neznosna do Clooneyjeve bivše

Leta 2012 so mediji poročali o obnašanju Angeline Jolie na zasebnem letalu, na katerem sta bila z Bradom z Georgom Clooneyjem in njegovim takratnim dekletom Stacey Kiebler. "Angelina se je cel let pretvarjala, kot da Stacey ni na letalu. Ignorirala jo je od vzleta do pristanka. Tudi pogledala je ni, kaj šele spregovorila z njo. Angelina je lahko zelo hladna, sploh ko pride do Bradovih prijateljev," je povedal neimenovani vir, ki je takrat letel z njimi in dodal, da ni čudno, da igralka nima veliko prijateljic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.