Magazin > VIP
6530 ogledov

Tako razkošno je Damjan Murko praznoval svoj rojstni dan

damjan murko
1/10
Tibor Golob
Štajerski slavček danes praznuje 39. rojstni dan.

Damjan Murko danes praznuje 39. rojstni dan. Zadnjo "trojko" je s prijatelji praznoval minuli vikend in kot lahko razberemo s posnetkov, ki jih je štajerski slavček delil na družbenih omrežjih, Murko ni gledal na denar. Limuzina je njega in prijatelje odpeljala v Gurmanski hram v Mariboru, kjer jih je čakala svečano pripravljena miza, prigrizki ob dobrodošlici, s personaliziranimi baloni okrašeno fotografsko platno, draga vina ...

Damjan nam je zaupal, da je v petek praznoval s prijatelji, v nedeljo s sorodniki, v soboto pa je imel štiri nastope. "Vsako leto se potrudim, da priredim praznovanje, ki si ga bodo ljudje zapomnili. Letos so mi prijatelji priredili res lepo presenečenje. Moj prijatelj Tilen Lotrič je zapel mojo prvo pesem, ki je nihče ne pozna, Poleti lastovka. Bilo je zelo čustveno. Nato je prišel še Franc iz Kmetije in zapel," je Murko povedal za Žurnal24 in še razkril, da je bilo na petkovem slavju približno 30  ljudi. "Nekaj je bilo tudi poslovnih partnerjev, sicer pa največ prijateljev in znancev, na katere sem se lahko vedno naslonil."

Najlepše voščilo pa je Damjan prejel od žene Maje. "Tvoj pogled me pomiri, tvoj nasmeh razveseli. Tvoj objem zelo je nežen, tvoj poljub nikoli bežen. Tvoja ljubezen daje mi moč. Vse najboljše, dragi mož," mu je zaželela. 

 

 

Komentarjev 1
  • Kmodri_ 15:55 05.februar 2024.

    Namišljeni reklamnež v vsej svoji bedi!