Magazin > VIP
443 ogledov

Tako se doma nateguje naš znani par

željkič Žurnal24 main
Radijska moderatorja Petra Skrivarnik in Željko Čakarević, znan tudi kot šaljivi Željkić, s smešnimi domislicami ne zabavata le svojih poslušalcev, temveč tudi drug drugega. Takole se "nategujeta" ...

Parček izseke svojega zasebnega življenja pogosto deli na Facebooku in moramo priznati, da tema golobčkoma resnično ni dolgčas.

"Skregala sva se glede imena najinega potencialnega bodočega sina ... Pa sploh še noseča nisem.  Očitno se bom mogla sprijaznit, da zravn bosanskega priimka pač ne grejo lepa slovenska partizanska imena. Ne bo Voranc Čakarević ... Al pa Ožbej Čakarević .... A Janez Čakarević gre skup,"  je zapisala Petra, pošalila pa se je tudi iz njunih zelo različnih prehranjevalnih navad:

"To je zgodbica o Petri in Željku ... Petra se redno rekreira ... Željkićeva edina rekreacija je sprehod do police s sladkarijami ... Petra je veliko sadja in zelenjave ... Željkić od sadja najraje uživa pomarančo v jaffa keksih od zelenjave pa paradajz na pici ... Petra pije veliko vode in zelenega čaja ... Željkić si lajša žejo s coca-colo ... Petra hodi v savno, spi 8 ur in se sprošča z jogo ... Željkić hodi v slaščičarne, spi po kosih in se sprošča s sladkarijami ... Petra je letos že tretjič prehlajena. Medtem ko si dela ingverjevo-kurkumin napitek, Željkić popolnoma zdrav liže sladoled ... Petra Željkiću ne bo težila, naj je zdravo. Ugotavlja namreč, da viruse in bacile očitno pobija nezdrav življenjski slog. Ne bodi kot Petra ... Bodi kot Željko: s transmaščobami in sladkorjem napovej boj tudi najbolj trdovratnim virusom."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 3
 • Otto von Flickenstoffen 13:41 03.junij 2016.

  Boljše fore slišiš v živalskem vrtu iz kletke "primati"

 • Avatar skeptik
  skeptik 13:12 03.junij 2016.

  Bravo Žursral24, res vam vse prav pride, če ni o čem pametnem pisati, a?

 • Papaja Popi 11:43 03.junij 2016.

  Kdo za vraga sta tadva in koga to zanima ? ? ?