Magazin > VIP
82 ogledov

Tako se estradniki trudijo za svoje polovice

Alya
1/30
Maja Jeremič
Znani Slovenci so se letos pred dnevom žena in dnevom mučenikov še posebej potrudili za svoje izbrance.

Pevka Alya, voditeljica Jasna Kuljaj, novinarka Polona Jambrek, miss Universe Sara Savnik, manekeneka Iris Mulej, igralec Jernej Kuntner, motociklist Miran Stanovnik, pevec Andrej Šifrer, igralec Rado Mulej, voditelj Tadej Bricelj in podjetnik Jure Štekar so se odzvali povabilu čokoladnice Cukrček ter se jim pred dnevom žena in dnevom mučenikov pridružili v proizvodnji. Tam so za svoje boljše polovice ali mame sami ustvarjali čokoladno darilo.

Preden so zavihali rokave, so se podučili o izdelovanju čokoladnih dobrot, potem pa so tudi sami poprijeli za delo. Pri številnih je umetniška žilica prišla še posebej do izraza, saj so v čokoladnih modelih ustvarili veliko različnih okusov in vzorcev. Nekateri so se še posebno potrudili za svojo boljšo polovico, denimo Iris Mulej, Tadej Bricelj in Miran Stanovnik. V dveh urah jim je uspelo ustvariti čokoladno nogometno žogo, čokoladni motor, črke, čevelj ... Kako jim je šlo oblikovanje čokoladni dobrot, si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.