Magazin > VIP
106 ogledov

Tako se je Melania Trump odzvala na svojo sevniško tortico

Melania Trump Profimedias
Odvetnica bodoče prve dame ZDA je razkrila, kako se je Melania Trump odzvala na vest, da so v Sloveniji po njej poimenovali tortico.

Nataša Pirc Musar je v podkastu Torpedo, ki ga najdete na spletni strani Radia Terminal, spregovorila o svoji najbolj znani stranki, Melanii Trump, in razložila, kaj je pomenilo obvestilo, da  sta imeni Trump in Melania Trump zaščiteni kot blagovni znamki in je zato njuna uporaba v komercialne namene brez izrecnega dovoljenja nedopustna. Povedala je, da ljudje, ki želijo z Melanijino podobo in imenom služiti, ne kršijo le avtorskih pravic (če gre za uporabo fotografije, ki ni v lasti tistega, ki jo je objavil, op. avt.), ampak tudi pravico do zasebnosti.

Pirc Musar je ob tej priložnosti razkrila tudi, kako se je Melania odzvala na novico, da so po njej poimenovali tortico. "Lahko vam povem eno zgodbico iz ozadja, ko sem s svojo stranko govorila po telefonu in sem ji povedala, kaj vse se v Sloveniji dogaja. Omenila sem ji, da je bil prvi izdelek, ki so ga Slovenci poimenovali z njenim imenom, tortica iz njenega rojstnega kraja – tortica Melanija. Simpatično se je nasmejala in rekla: 'O, dobro, torta Melanija … Nič takšnega.'“ je povedala odvetnica in poudarila, da nikomur še niso poslali nobene grožnje in da ni bila vložena še nobena tožba, vsaj ne v primeru posameznikov, ki so uporabili njeno ime.

Kot je znano, pa Melanija toži novinarja Tomaža Miheliča.

Komentarjev 6
  • micika 22:19 20.december 2016.

    kako se muserica boji za melanijo,a sama bi jo okradla,če bi se jo dalo,tudi prilizovanje pri melaniji ne vžge nataša musar,dej si vbij to v betico

  • JONIJONI 20:10 20.december 2016.

    Pa da nebi kdo dal hčerki ime Melania, ker te odvetniki slečejo!!!

  • Avatar praufo
    praufo 17:16 20.december 2016.

    nehajte se naslajat na to melanijo, mož bo še kako nasrkal ta svet je totalna štala