Magazin > VIP
61454 ogledov

Tako se je odzval kralj Karel III., ko ga je oboževalec povabil na pivo

princ charles
Na podlagi tega posnetka je marsikdo o njem spremenil mnenje.

Čeprav v zadnjem času o njem krožijo predvsem posnetki, na katerih se jezi, je pred meseci nastal posnetek, ki je malce bolj zabaven in prikazuje Charlesa v popolnoma drugi, malce bolj zabavni luči. V video posnetku, objavljenem na TikToku, Charles maha množici pred gradom, nato pa ga nekdo iz množice povabi na pivo.

"Charles, bi šel na pivo?", ga vpraša, Charles ga ni slišal, zato ga je prosil, naj ponovi vprašanje. Ko je razumel vprašanje, je z nasmehom odgovoril: "Kam?" nakar je množica planila v smeh. Charles je zatem še dejal: "Moraš mi priporočiti mesto!" 

Številni so namreč komentirali in Charlesa opisali kot zelo prijetno in prizemljeno osebo ter napisali, da ima enak smisel za humor kot pokojna kraljica Elizabeta II. Marsikdo je na podlagi videnega posnetka o njem spremenil mnenje. Nekateri so celo zapisali, da ga prej niso marali, a jim je zdaj postal všeč ter bi lahko bil vendarle dober kralj.

@andrewgould6 go for beer Charles #prince #king #goforbeer #laugh #ask #question #lol #royal #charles #princecharles #commenwelthgames #birmingham #birmingham2022 #birminghamuk ♬ original sound - Andrew Gould

Komentarjev 2
  • Skias 11:20 15.september 2022.

    Vsak kdo ima kanček razuma in se zaveda kako je, ko izgubiš ljubljeno osebo ve kako je prve dni, ko tekaš po uradih in zapiraš "račune". Ne pozabimo, tudi on je človek!

  • Avatar luckyss
    luckyss 07:27 15.september 2022.

    Izpade kot kakšen lik iz stripa Alan Ford...Ampak za angleške ovce bo kar pravi..