Magazin > VIP
6325 ogledov

Tako se je Tina Turner za vedno poslovila od sina

tina turner Reševalni pas/Twitter
Prvorojenec pevke Tine Turner je dočakal 59 let.

Craig Raymond Turner, sin Tine Turner, si je v začetku meseca s strelnim orožjem vzel življenje. Turnerjeva ga je rodila, ko je bila stara 18 let. Njegov oče je saksofonist Raymond Hill, Ike Turner pa ga je po poroki s Tino posvojil. Craig je kot nepremičninski agent delal v Los Angelesu. Leta 2005 je pevka v intervju z Oprah Winfrey povedala, da je bil Craig "zelo čustven otrok“ in njena velika opora v času, ko jo je Ike zlorabljal.

Pred enim tednom so Turnerjev pepel raztrosili v morje pred obalo Los Angelesa. Tam je bila tudi 78-letna pevka, ki sicer živi v Švici. Fotografijo z ladje je Turnerjeva, ki je prišla v spremstvu moža, 62-letnega Erwina Bacha, en teden pozneje objavila na Twitterju. "Moj najbolj žalostni trenutek kot mama. V četrtek, 19, julija 2018, sem se za vedno poslovila od sina, Craiga Raymonda Turnerja, ko sem se sestala z družino in prijatelji, da bi njegov pepel raztrosili pred obalo Kalifornije. Star je bil 59, ko je tako tragično preminil. Za vedno bo ostal moj otrok,“ je zapisala ob fotografiji.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.