Magazin > VIP
28 ogledov

Tako se je Whitney uničevala skozi leta

Whitney Houston Reuters
Obdukcija pevke Whitney Houston ni pokazala le vzroka smrti, temveč tudi mnogo drugih poškodb, ki jih je zvezdnica dobila skozi leta.

Brazgotine, ureznine, opekline in odrgnine. To so na Whitneyjinem telesu našli med obdukcijo, ki je pokazala, da je pevka umrla zaradi utopitve. Rezultati obdukcije so približno takšni, kot so bili pri obdukciji kralja popa Michaela Jacksona, Whitneyjino truplo pa naj bi bilo v podobnem stanju. Enako grozljivo in neprijetno na pogled.

Britanski časnik The Sun poroča, da so med obdukcijo odkrili tudi, da je imela pokojna zvezdnica kar enajst umetnih sprednjih zob, v nosu pa je imela celo luknjo. Mrliški ogledniki predvidevajo, da so to posledice dolgoletnega uživanja kokaina. Poleg tega je imela Whitney kronično bolezen srca in zelo slaba jetra, nosila je lasuljo, njene obrvi pa so bile zelo redke. Odkrili so tudi sledi številnih lepotnih operacij, med drugim je imela silikonske vsadke v prsih, na stegnih pa so ji naredili liposukcijo. Med utopitvijo v kadi je bila voda tako vroča, da je dobila več opeklin, največ na nogah in hrbtu.

Zanimivo pa je, da so mrliški ogledniki ob vseh teh odkritjih dejali, da je bilo njeno telo sicer v dobrem stanju. "Njeno telo je bilo dobro grajeno, mišičasto, tudi prehranjevala se je dobro."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.