Magazin > VIP
24292 ogledov

Tako se je zmagovalec našega MasterChefa odzval na slabe ocene svoje gostilne

darko klemen Facebook
Jezen je!

Verjetno smo vsi pred obiskom gostilne že kdaj preverili, kako so jo gostje na spletu ocenili. Te ocene zanimajo tudi lastnike restavracij, še zlasti tiste, ki prisegajo na kakovost in jim je pomembno, da gostje odidejo siti in zadovoljni. V to skupino chefov spada tudi zmagovalec druge sezone šova MasterChef, Darko Klemen, ki v Sečovljah vodi Gostilno mama Marička. "Hvala za vaše ocene in mnenja. Vaše povratne informacije so dragocene. Trdo delamo za vašo najboljšo izkušnjo. Občasno se zgodi nesoglasje, a vsak dan se trudimo ponuditi najboljše. Hvala za zaupanje in obisk," je Darko zapisal ob videu, v katerem je razložil, zakaj je pred kratkim njegova gostilna dobila slabe ocene.

"Imam tri, štiri enke zaporedoma, ista miza seveda," je začel pripoved in razkril, da so gostilno obiskale osebe z otroki, ki niso imeli rezervacije. "Vidiš otroke in rečeš: 'Bomo že nekaj stisnili. Malo bo treba počakati.' Seveda se potrudiš, da otroci dobijo prej. In daš juhice. Dotična oseba pride do šanka in vprašal: 'A lahko dobimo zlate kroglice?' Prijazno odgovorim, da delamo vse sami - fritatne rezance, štruklje, lahko vlivance naredim, zlatih kroglic za v juho pač ne kupujemo, saj nismo menza."

Ko je Darko šel mimo te mize, je zaslišal: "Kakšna gostilna pa je to, da nima zlatih kroglic ..."

"Seveda mi ni vseeno. V vsej tej gužvi in stresu, ki ju doživlja vsak gostinec. Ja, nimamo zlatih kroglic ... Ker vaš otrok ne je nič drugega kot zlate kroglice. Verjetno iz dojke pride mleko, nato pa zlate kroglice. Ali je starš navadil otroka, da je samo zlate kroglice? Pa ti dajo enko. 'Neprijazen šef. Zelo slaba hrana.'," je še povedal in priznal, da so ga ujezili. "Vsi dobrojedci, dobrodošli v Gostilno mama Marička," je zaključil video, pod katerim se je zbralo kar nekaj komentarjev, v katerih mu sledilci izrekajo podporo.

Pozdravljeni vsi skupaj! 🌟 Hvala za vaše ocene in mnenja. Vaše povratne informacije so dragocene. Trdo delamo za vašo najboljšo izkušnjo. Občasno se zgodi nesoglasje, a vsak dan se trudimo ponuditi najboljše. Hvala za zaupanje in obisk. 🙏❤️ #GostilnaMamaMarička #CustomerFeedback #ThankYou #FoodieLove #CulinaryExperience #QualityDining #SupportLocal #SlovenianCuisine #KindnessMatters #Gratitude #PositiveMindset #heartfeltthanks

Posted by Gostilna mama Marička on Friday, 1 September 2023
Komentarjev 11
  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:13 04.september 2023.

    Kadar obiščemo sorodnike v Luciji občasno gremo tudi do Darkove gostilne v Parecagu in do sedaj slabe izkušnje tam še nismo imeli. Še več, vedno smo presenečeni nad izjemno harmonijo okusov katere od jedi, ki jo priporoči in pripravi Darko ...prikaži več sam. Res pa je, da je račun malce višji, kot smo praviloma navajeni tu v notranjosti, ampak spet ne tako grozno, da bi človeka zaradi tega kap. Verjamem pa, da je lahko razočaran nekdo, ki misli, da bo odlično jedel za malo denarja in potem išče dlako v jajcu.

  • pofukanavlada22 15:42 04.september 2023.

    js bi prišel v mamo maričko samo če boš ti kuhal

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 11:46 04.september 2023.

    Jest bi jih ven fuknil, če bi hotl zlate kroglice in za povrh bi jim še eno spolirano balinkuglo potisnu v rt!!