Magazin > VIP
30 ogledov

Tako se norčujejo iz Schumija in Merklove

Angela Merkel Reuters
Na spletu je veliko negativnih komentarjev na račun Angele Merkel in Michaela Schumacherja.

Le nekaj dni po grozoviti nesreči sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Michaela Schumacherja, ki je že več kot en teden v komi, je med smučanjem padla tudi nemška kanclerka Angela Merkel. Pri teku na smučeh je doživela nepopoln zlom levega zadnjega dela medeničnega obroča in močno udarnino. Počivati bo morala tri tedne.

Številni so Schumiju in Merklovi na družabnih omrežjih zaželeli hitro okrevanje, na žalost pa obstajajo tudi takšni, ki se iz nesreče drugih norčujejo. "Le kaj je z Nemci in njihovo nesposobnostjo na smučeh?“ se je nekdo spraševal na Twitterju, drugi pa je pripomnil, da bi bilo pametno, če bi kanclerka in Schumi svoj denar investirala v učitelja smučanja. "Zavarovalnice smučarjev ne bodo hotele več zavarovati – vsaj znanih smučarjev ne,“ pa je pripomnil nekdo tretji, poroča Bunte.

Še posebej neokusne pa so strani na Facebooku, na katerih so oba že razglasili za mrtva. Facebook teh strani kljub prijavam ni umaknil, ker "ne kršijo njihovih standardov“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.