Magazin > VIP
18812 ogledov

Tako se razvajata Damjan Murko in njegova postavna soproga

damjan murko
1/7
Facebook
Damjan Murko je pravi hedonist.

Damjan Murko s svojo družinico počitnikuje v Portorožu. Kot nam je zaupal, je to že njihov drugi oddih letos. "Bili smo že na Hrvaškem, čaka pa nas še obisk hribov. Ta dva meseca, ko ima 7-letni sin počitnice, želimo dobro izkoristiti in se čim manj zadrževati doma. Naša obala je zelo lepa.  Z otrokom sva prva leta vedno počitnikovala v Portorožu. Sedaj sva se po nekaj letih vrnila in obujamo spomine. Morda me malo moti, da so plaže prenatrpane, na srečo pa obstajajo hotelske plaže.“

Murko je poudaril, da so počitnice v dvoje za zakon zelo pomembne, a z ženo kljub temu najraje dopustujeta v družbi sinčka, saj ga zelo nerada dajeta v varstvo k starim staršem. 

Naš zabavljač tudi pravi, da so bili pri rezervaciji počitnic pozorni na to, da njegovo delo ne bi trpelo. Za razliko od drugih glasbenikov ima Murko namreč tudi v času novega virusa dovolj dela. "Čeprav je situacija glede nastopov precej zaprta, moram reči, da za razliko od glasbenih prijateljev, ki so že od nekdaj odvisni od večje množice ljudi, nimam težav. Jaz sem na voljo za vsako praznovanje in poroko – tudi v manjšem krogu, zato lahko vedno delam,“ se je pohvalil pevec.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 12
  • Gandolf 21:47 02.avgust 2020.

    Kako hitro mine dan. Za kaj več se za bon ne dobi v Hotelu Kampinski! Murko zahvali se vladi in g.Janši za brezplačno foto seanso.

  • Žurnalček 14:31 02.avgust 2020.

    Hvala Žurnalu , da sem šele zdaj zvedel , da smo bili hedonisti ! Mi smo se mel v Palacu zmeraj za plejboje in galebe ! A hedonisti tud babe lovijo al se samo sončijo ? Pri 70-tih ste me čist zmedel !

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 19:12 01.avgust 2020.

    Worm specialist for hazelnuts and walnuts