Magazin > VIP
8759 ogledov

Tako seksi fanta ima slovenska voditeljica

Natalija Bratkovič Pop TV
Je tudi njen osebni trener.

Natalija Bratkovič, nova voditeljica resničnostnega šova Kmetija, ki ga bomo jeseni spremljali na POP TV, je z nami spregovorila o svoji ljubezni, fantu Dejanu. "Skupaj sva že kar nekaj časa, ampak se mi bolj kot številke, v današnjih časih zdi pomembno to, kako se dva razumeta. In tukaj lahko povem, da sem zelo vesela, da sem našla partnerja, s katerim se vidim v daljni prihodnosti," je za Žurnal24 povedala Natalija.

pro plus Magazin Na POP TV se vrača najbolj priljubljeni resničnostni šov

Pove, da sta se spoznala mimogrede, ko sta oba delala na koncertu Radia City: "Dejansko sva spregovorila šele ob koncu koncerta, ko se je delo že zaključevalo. Vedela sem, da se pripravlja na evropsko prvenstvo v kickboxu in sem mu zato zaželela vso srečo oziroma v slovo sem mu dejala, da sploh ne dvomim v to, da bo zmagal. In veste kaj? Zmagal je!" Dejan je tudi tisti, ki je Nataliji predstavil kickboks in je zdaj, pred začetkom Kmetije celo postal njen osebni trener: Kolesarila in plavala sem sicer že prej, je pa res, da nikoli tako intenzivno, kot danes. Zdaj kickboks treniram štirikrat na teden, rada tudi tečem in kolesarim."

Pravi, da se s polno paro pripravlja na Kmetijo, zato za enkrat še ne razmišljata o naraščaju. Vso svojo energijo posveča projektu, saj je to zanjo velik in predvsem nov izziv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.