Magazin > VIP
3765 ogledov

Tako seksi je sestra Urške Hrovat

Urška Hrovat mediaspeed
Naša nekdanja vrhunska smučarka se lahko pohvali tudi s svetovno sestro in ne le z zmagami v svetovnem pokalu.

Naša nekdanja vrhunska smučarka Urška Hrovat ima sedemnajst let mlajšo sestro Hano, ki je prava svetlolasa lisička. A žal lahko fantje o vroči 25-letnici le sanjate, saj ima na Facebooku označeno, da je njeno srce že oddano. Hana pa ni popolna neznanka v našem medijskem prostoru, saj se s prijateljico Ursulo Gawish, partnerko Damijana Jankovića, pogosto udeleži kakšne družabne prireditve.

Komentarjev 4
  • maneken 15:45 30.junij 2016.

    Vidiš, gospodična Ana, v svojem postu si nevede pokazala na bistvo vaše redakcijske politike: privabljati klike za vsako ceno in preko trupel, če je potrebno. Nobene meje nimate. Kaj počne "znana Slovenka" pa njena sestra, pa hčerkica, pa njen vnuček, ...prikaži več pa stara mama....pa kdaj bo spet rodila Oriana, .....vidiš, novinarstvo je odgovorno delo, tole je pa kot divji lov na klike, ki bi ga bilo treba prepovedat, saj povzroča nepopisno škodo pri ljudstvu, ki že itak ne blesti od kakšne inteligence. Je pa res, da niste edini, to je lahko vaša edina obramba: zakaj jaz ne smem, če pa drugi to počnejo....Kar veselo privabljanje klikov še naprej, četudi si boš naslednjič naredila selfie kar s svojo mlajšo sestro, ko ti bo sester od "znanih" Slovenk zmanjkalo.

  • Ana_Fetih 12:42 30.junij 2016.

    Kaj, vam Hana ni všeč? Več tisoč bralcem, ki so danes kliknili na ta članek, očitno je ;). Seveda smo veseli vsakega klika, tudi vašega, sploh pa časa, ki ste si ga vzeli za komentar tega "bebavega" članka. Prelep pozdrav

  • supreme 11:41 30.junij 2016.

    sam morš pa priznat, da bi bla za popeglat tale Hana ?