Magazin > VIP
4969 ogledov

Tako slovenski glasbenik preboleva smrt mame

Tilen Lotrič Instagram
Posvetil se je dejavnostim, ki ga najbolj veselijo.

Tilen Lotrič se je pred časom poslovil od mnogo prezgodaj preminule mame. Čeprav je bila izguba seveda boleča, se zaveda, da gre življenje naprej. "Hudo je bilo, a takšno je pač življenje. Življenje gre naprej. Po smrti mame sem se posvetil predvsem glasbenemu ustvarjanju in študiju opernega petja," nam pove. Kmalu bo predstavil tudi novi videospot za pesem Življenje se piše z veliko. Kadre za prihajajoči videospot so posneli že preteklo leto, meseca oktobra, v njem pa sta takrat nastopila tudi Tilnov oče in mama.

Do predstavitve videospota si je Tilen vzel čas za malce pozabljeno strast, smučanje. "V otroštvu sem treniral smučanje, kasneje, ko sem se posvetil drugim stvarem, predvsem glasbi, sem smučanje dal kar malo na stran." A ljubezen do smučanja iz otroštva je vendarle ostala in tako se je zdaj tudi Tilen po daljšem času spustil po zasneženih strminah. "Zadnje dve leti nisem smučal, zato sem se odločil, da se odpravim v Kranjsko Goro ter se malo "ogrejem" in pripravim za februarsko smučanje v Dolomitih," nam še pove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.