Magazin > VIP
293 ogledov

Tako so estradniki zaščitili svoje otroke

Natalija Verboten Dejan Bojić
1/6
Mediaspeed.net
Za shranjevanje popkovnične krvi svojih otrok se odloča vse več staršev, zdaj ko sta to storila še Kate Middleton in princ William, pa bo to zagotovo posnemalo še več bodočih staršev.

Kate Middleton in princ William sta ob rojstvu svojega sina poskrbela za shranitev matičnih celic iz njegove popkovnične krvi, kar pa so v preteklosti storili že nekateri znani Slovenci.

Sabina Kogovšek Zrnec in Jurij Zrnec, Natalija Verboten in Dejan Bojić, Viktorija Bencik in Bojan Emeršič, Helena Kodrič Mori in Smiljan Mori, Maja in Rašo Nesterović ter pred dvema tednoma tudi Iva Krajnc in Aljoša Bagola je le nekaj imen znanih slovenskih parov, ki so se odločili za shranitev popkovnične krvi svojih otrok, s čimer želijo tudi v prihodnje zagotoviti in zaščititi njihovo zdravje.

V Sloveniji se je o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi začelo intenzivneje govoriti leta 2007, ko smo dobili prvega slovenskega ponudnika za zasebno shranjevanje matičnih celic, družbo Neocelico.

Komentarjev 2
  • Slodrifter 11:27 29.avgust 2013.

    kakega kripla pa si je verbotnova vzela, FAK

  • Pepe007 11:21 29.avgust 2013.

    Reklama za Nanocelico? Sicer pa bi estradniki veliko bolje zaščitili svoje otroke, če bi skrbeli, da je njihov zakon trden.