Magazin > VIP
197 ogledov

Tako so konkurentke poskušale Špelo sabotirati

Špela Hojnik Facebook/Tibor Golob
Špela Hojnik, znana iz šova Kmetija: Nov začetek, o tem, kako so jo konkurentke na lepotnem tekmovanju poskušale sabotirati.

Špela Hojnik, ki smo jo spoznali v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je znan obraz lepotnih izborov. Na izboru Miss Freedom of the World je zasedla peto mesto, osvojila pa je tudi lento miss osebnosti, na mednarodnem tekmovanju za Miss športa pa je bila razglašena za prvo spremljevalko.

Kot je za naš portal povedala v intervjuju, je tako v resničnostnih šovih kot tudi na lepotnih izborih veliko zahrbtnosti. To je izkusila tudi na lastni koži. "Ko sem leta 2007 tekmovala na mednarodnem izboru Miss športa, na katerem sem prejela lento prve spremljevalke, zmagalo pa je dekle iz Zimbabveja, je nekdo uničil steznik na moji večerni obleki. Hvala bogu, da sem imela takrat dolge lase, ki so prekrili varnostne sponke, s katerimi so mi poskušali popraviti obleko,“ je povedala Špela, ki ni nikoli izvedela, kdo ji je to zakuhal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.