Magazin > VIP
38106 ogledov

Tako suha je bila znana Slovenka

tanja balabanić Instagram
Srečna in zadovoljna v svoji koži.

"Mislite, da sem bila bolj srečna, ko sem bila cela natrenirana? Ne! Tudi zdaj sem srečna z nekaj kilogrami več in s celulitom. Ni važno, kako si videti, važno je, kako se sam pri sebi počutiš. Imejte se rade, vsak dan se objemite in si povejte, da ste lepe in se obožujete,“ je na družbenih omrežjih zapisala Tanja Balabanič, znana iz šova Bar in Kmetija, ki ne skriva in se tudi prav nič ne obremenjuje s tem, da sedaj po svetu hodi z nekaj kilogrami več.

"Trenutno so moje prioritete drugje, saj moram skrbeti za bolnega očeta. Včasih se moraš postaviti na drugo mesto. Moje misli so drugje in za telovadnico preprosto nimam niti časa niti energije,“ nam je zaupala in poudarila: "Sedaj imam majhen trebušček, a sem s svojo postavo kljub temu zadovoljna. Nič ne jamram, kako bom letos oblekla kopalke. Vseeno mi je in komaj čakam, da si jih nadenem. Nekje sem prebrala odlično izjavo neke zvezdnice, ki je dejala, da bo letos svoj celulit nosila kot modni dodatek. Ne smemo se toliko obremenjevati z drugimi ali se z drugimi primerjati. Vsaka ženska je lepa, a to mora naprej spoznati sama, potem bo to videla tudi okolica. Ženska, ki je zadovoljna in se dobro počuti, oddaja posebno energijo. Zavedati se je treba, da ljudem nikoli ne bo prav. Prej so govorili, da sem preveč suha, ko se zredim, me sprašujejo, ali sem noseča. Glejte sebe. Jaz drugih ne ocenjujem.“

Obenem pa temnolaska priznava, da pogreša telovadnico. Prej je trenirala kar petkrat na teden, najraje jogo in cross fit. "Sem človek, ki ima sicer ogromno energije, ki jo mora nekje sprostiti. Nikoli nisem telovadila, da bi bila videti lepša, ampak zgolj zato, da bi se bolje počutila,“ je poudarila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.