Magazin > VIP
2889 ogledov

Tako velika sta že otroka igralke Halle Berry

halle berry
1/5
Kako lepa otroka ima Halle Berry!

Paparaci so zvezdnico Halle Berry ujeli v družbi njenih dveh sončkov, petletnega sinčka Macea, ki se ji je rodil v zvezi s francoskim igralcem Olivierom Martinezom, in 10-letno hčerko Nahlo, ki je sad nekdanje ljubezni med igralko in kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem.

olivier martinez | Avtor: Profimedia Profimedia

Medtem ko se je razhod med Martinezom in Berryjevo odvijal mirno in sta se tudi po mirni poti dogovorila glede skrbništva nad sinom, pa je bil boj za Nahlo srdit. Spomnimo, da sta si leta 2012 Martinez in Aubry glede tega skočila celo v lase. Končalo se je krvavo … Moška sta pristala v bolnišnici. Martinez, ki naj bi nasprotniku grozil celo s smrtjo, si je zlomil roko, Aubry pa je utrpel zlom reber in tudi več modric in ran. Prepir naj bi sicer začel Kanadčan, ki mu je po dogodku grozila deportacija.

Aubry naj bi bil med drugim besen, ker se je Halle z družino nameravala preseliti v Francijo, kjer naj bi bilo za otroka bolj varno, saj ni toliko paparacev.
gabriel aubry | Avtor: Profimedia Profimedia

Družinske razmere so se medtem že pomirile, česar je verjetno naj bolj vesela Nahla ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.