Magazin > VIP
68022 ogledov

Tako žalosten je pogled na grob Ivane Trump

Ivana Trump Žurnal24 main
Leži na posestvu, ki je v lastni njenega nekdanjega moža.

14. julija je umrla Ivana Trump, nekdanja žena Donalda Trumpa. Dočakala je 73 let, zanjo pa je bil usoden padec po stopnicah.

K večnemu počitku je niso položili na pokopališču, ampak v golf klubu v kraju Bedminster v zvezni državi New Jersey, ki je v lasti Donalda Trumpa. 

Ivana ni bila oseba, ki bi jo z lahkoto spregledal. Vedno je bila urejena od glave do pet, vesele narave in glasna. Zato je mnoge njen skromni grob presenetil. Pokopali naj bi jo v bližini glavne hiše golf kluba, njeno zadnje počivališče pa krasita le šopek lilij in skromna spominska plošča z njenim imenom, datumom rojstva in smrti.

Po poročanju medijev si želi biti tukaj pokopan tudi nekdanji predsednik ZDA. 

Da je Trump svojo prvo ženo pokopal na tem zemljišču, ima menda finančni razlog. Profesorica Brooke Harrington na podlagi analize tamkajšnje zakonodaje trdi, da je Trump za golf klub uveljavil finančno olajšavo. Davčna zakonodaja zvezne države New Jersey namreč predvideva, da so zemljišča in stavbe na njih, ki so namenjena za potrebe pokopališča, izvzeti iz obdavčitve na lastnino, prihodek ali prodajo. Še več, olajšava za takšna zemljišča naj bi veljala tudi za davke od dobička in davek na dedovanje.

Le kako na to gleda Melania, ki z Ivano ni bila v dobrih odnosih. Trumpova prva žena je v nekem intervjuju izjavila, da ne kliče rada v Belo hišo, ker ne želi, da bi imela Melania ljubosumne izpade. "Konec koncev sem jaz prva žena. Jaz sem prva dama, ok?" se je pošalila. Iz Melanijine pisarne so takrat sporočili, da gre pri Ivanini izjavi le za hrepenenje po priznanju. 

Komentarjev 2
  • mirror 11:12 07.avgust 2022.

    Pogled na katerikoli grob je žalosten.

  • Ruth_Fortier 11:33 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij .................>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦