Magazin > VIP
2414 ogledov

Tako žalostna je po koncu vroče ljubezni mlada zvezdnica

kaia gerber
1/5
Profimedia
Kaia Gerber in Pete Davidson naj bi se razšla.

Še pred nekaj dnevi sta bila mlada manekenka Kaia Gerber, hčerka Cindy Crawford, in komik Pete Davidson drug na drugega prilepljena kot siamska dvojčka, sedaj pa je njune ljubezni konec. In to po zelo vročih treh mesecih, ko sta se javno ob bazenu poljubljala in otipavala, česar verjetno ne želi gledati noben starš.

kaia gerber, pete davidson | Avtor: Profimedia Profimedia

"Pete ima določen način vedenja in v zvezah je vedno zelo intenziven. Kaia je stara šele 18 let. Zanjo je bilo to preveč,“ je vir povedal Page Six.

Par so prvič skupaj videli oktobra lani, ko je 26-letnik zapuščal lepotičino stanovanje. Da sta v zvezi, sta potrdila novembra. E! je takrat poročal, da Kaia obožuje Petov značaj“. "Meni, da je šarmanten,“ so povedali.

Davidsona že nekaj časa ni bilo videti v javnosti. Kot poročajo tuji mediji, je bil nazadnje opažen pri zapuščanju Kajinega stanovanja, kjer so potekali krizni pogovori med njim in manekenkinimi starši zaradi Petovega duševnega zdravja. 

Cindy Crawford in njen soprog Rande Gerber sta se po pogovoru še nekaj časa pogovarjala na ulici. Rande naj bi izjavil: "Potrebuje pomoč. Moj bog, to je noro. Zasebna klinika za odvajanje, čez eno uro.“

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!
 

Komentarjev 1
  • notora 02:44 20.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks