Magazin > VIP
8447 ogledov

Takole je gorel dom znane Slovenke

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Če tega ne doživiš, ne veš, pravi.

Voditeljica in igralka Zvezdana Mlakar je na Facebooku razkrila, da je v njenem domu zagorelo. "Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače," je povedala. Kot piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje, je zagorela kombinirana peč. V požaru je bila uničena kurilnica. "Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji," je še povedala Zvezdana in se zahvalila gasilcem.

Igralka pravi, da je, ko je izbruhnil požar, izbruhnil tudi kaos. "Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zgledala tak bel dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno številko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kaosu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujšega. Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama. Odgovora, ki sem ga začela pisati, nisem dokončala, a nekaj je jasno. Dovolj znakov sem dobila (so tako jasni in na meji čudežev), da vem, da moram sama končati našo družinsko zgodbo z ljubeznijo, jasno in glasno. Toliko časa že odlašam, toliko časa prestopamo meje in tlačimo. Če tlačiš, odlašaš, če si ne priznaš, pride. Življenje, pride ogenj, voda, bolezen ..."

Zvezdana je še razkrila, da je zgorela klet, ogenj pa je prizanesel le eni sliki ... "V soboto imamo čistilno akcijo, če ima kdo čas ..." je za konec še dodala.

Komentarjev 4
  • Pierre 15:32 28.november 2023.

    Kokoš spet zbuja pozornost... a naj zdaj VSI letimo skupaj, pa v jok, pa ne vem kaj????

  • Ender3 13:27 28.november 2023.

    Če gre za znako slovenko je treba nemudoma organizirati zbiranje zamaškov..

  • rd2dmk2 10:04 28.november 2023.

    hm, a kaj drugače gori dom znane slovenke kot pa čist običajnega pepija ali pepce ? ja no novinarji dajte pokazat razliko da vidimo kje so še prikrajšani običajni smrtniki. a zdej še ogenj in dim nimamo glih tacga. e ...prikaži več vidim da bom moral na stara leta postat slaven, da bom lahko imel vsaj pošten požar, al pa poplavo, če me že polava ne more doletet, ker imam bajto na vrh hriba, kot farmojster svoj farvož in cerkev.