Magazin > VIP
22939 ogledov

Takole je pevko Alyo prevaral vzreditelj psov, bodite pazljivi

Alya instagram
Pevka Alya je objavila svarilo.

Štiri leta po smrti psičke se je pevka Alya odločila za novega hišnega ljubljenčka. Pri prijateljici se je zaljubila v pasmo pomeranec, ki kljub visoki eni postajajo vse bolj priljubljeni. Več o pasmi TUKAJ.

Alya je izbrala vzreditelja iz Novega Sada, s katerim si je dopisovala dve leti. "Bili so zelo prijazni, všeč mi je bilo, ker so delovali zelo družinsko prijetno. Maja letos, pa sem se dokončno odločila, da pri njih vzamem psičko, ki sem jo poimenovala Abba. Zato je bil zame toliko večji ŠOK, ko so mi ti isti vzreditelji, ki so mi vsakih  10 dni pošiljali slike, kako pridno raste, pripeljali popolnoma drugo psičko," je ogorčena Alya. "Ko smo se v Zagrebu dobili, je to potekalo kar na hitro. Gospa je sedela v avtu in ni prišla niti pozdravit, gospod mi je psičko na hitro predal. Jaz trola vsa v nebesih sem psičko takoj stisnila k sebi, zdelo se mi je, da je iste barve kot na slikah in posnetkih, obrazek je malo skrivala, pa sem jo seveda kar vzela. Po 15 minutah, ko sem jo v avtu celo pregledala, sem hitro ugotovila, da to ni moja Abba! Izda jo obrazek-oči (precenite sami po slikah)," je s svojo zgodbo nadaljevala Alya, ki je takoj poklicala vzreditelja, ki je bil poln izgovorov in je celo odložil slušalko. Nato sta komunicirala le še po sporočilih. "Niti slišati ni želel o tem, da se ustavi in da se dobimo," pravi Alya, ki "gospodu sporoča, da se je na psičko že navezala in da je ne bo vrnila.

V objavi na Facebooku je objavila tudi ime psarne in dodala dve fotografiji. Na drugi je "prva" Abba, na tretji pa "nova". Razlika je očitna. 

Komentarjev 9
  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 14:54 04.julij 2023.

    Če imaš rad živali je popolnoma vseeno kakšne pasme je.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 14:47 04.julij 2023.

    Vsaj psa bi si omislila ne pa tole ščene počlovečeno!!

  • Trtamrta 13:08 04.julij 2023.

    V zavetiscu bi vzela eno dušico. Kokla