Magazin > VIP
9579 ogledov

Takole je znana Slovenka obeležila dan brez nedrčka

Viktorji, Tanja Kocman Saša Despot
Zabavna kot vedno.

Voditeljica Tanja Kocman je pred časom veliko prahu dvignila s svojim zapisom o neprimernih komentarjih na spletu, saj so se nekateri čutili poklicane, da pokomentirajo njeno težo, in to za zelo nizkoten način.

A Tanja ima debelo kožo. Prelevila se je v samozavestno mlado damo, ki se s svetom ne boji deliti svojega mnenja. Pri tem je vedno duhovita.

Tokrat je nekaj besed in seksi footgrafijo namenila svetovnemu dnevu brez nedrčka. "Danes je svetovni dan brez moderca. Moderčka. Nedrčka. Ziznholterja. In odkrito povedano - ni ga lepšega občutka kot to, ko doma pustiš, da v miru zaplapolajo. Da udarijo tja, kamor večina niti ne ve, da lahko. Ko so svobodne v vsej svoji veliki, srednji ali mali gloriji. Vesel praznik njihove svobode, sestre," je zapisala ob posnetku.

"Carica si, realna, pristna," je nekdo pokomentiral njen zapis. Se popolnoma strinjamo!

Komentarjev 4
  • Dusan12 09:05 14.oktober 2021.

    Nekaj podobnega, kar razkazuje znana Slovenka, nosi v gatah tudi znani Slovenec Matjaž Nemec, samo, da je bolj vjjoličaste barve. STA Poddpiranci

  • Tamela_Zielinski 16:06 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • zlatkozakladko 14:45 13.oktober 2021.

    Tud če ne bi...